Cursuri Adulți

„Când trupul și sufletul meu se mișcă împreună, crează un ritm de mișcare și astfel dansez.” – Rudolf Laban

Cursuri de Grup

Cursurile de grup pentru Adulți se concentrează pe însușirea unei discipline corporale care să susțină funcționarea sănătoasă a organismului. Prin Balet, Jazz Dance, Floor-Barre&Stretching, Fitness ballet balls, corpul se dezvoltă armonios, mintea învață să se pună în slujba lui și să lucreze împreună. Când corpul, mintea și sufletul se unesc, noi funcționăm la capacitate maximă.

Balet Introductiv


Florin Botiș
Joi, 20:30 – 22:00

Balet Basic


Raluca Nicolae-Zetu
Joi, 19:00 – 20:30

Cursurile de grup pentru Adulți se concentrează pe însușirea unei discipline corporale care să susțină funcționarea sănătoasă a organismului. Prin Balet, Jazz Dance, Floor-Barre&Stretching, corpul se dezvoltă armonios, mintea învață să se pună în slujba lui și să lucreze împreună. Când corpul, mintea și sufletul se unesc, noi funcționăm la capacitate maximă.

Floor-Barre&Stretching


Raluca Nicolae-Zetu
Marți, 19:00 – 20:30

Intro Poante


Raluca Nicolae-Zetu
Marți, 20:30 – 22:00

Cursuri Individuale

În cadrul orelor private veți beneficia de întreaga sală și atenție a profesorului. Ele se vor plia pe necesitățile și particularitățile voastre astfel încât să asigure o evoluție rapidă și de calitate.

De asemenea, vă dau posibilitatea de a vă organiza programul în funcție de timpul vostru liber, ținând cont, în mod firesc, de disponibilitatea studioului.

Coregrafii Grupuri


Doina Botiș / Florin Botiș
Cu programare la tel: 0723623778

Dansul Mirilor


Doina Botiș & Florin Botiș
Cu programare la tel: 0723623778

Ore Individuale


Doina Botiș / Florin Botiș
Cu programare la tel: 0723623778

Înscrie-te acum !

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj