OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trebuie să aflați despre asta: Duende creează din Septembrie o nouă grupă de 7-12 ani, cu care are planuri mari.

Copiii vor exersa stilurile Jazz Dance & Contemporan împreună cu bine cunoscuta Doina Botiș (regasiti mai jos o parte din bogata ei biografie) și talentata Ana Vișan (Absolventa Floria Capsali si UNATC, colaboreaza cu Gigi Caciuleanu).
Atmosfera creată de aceste două profesoare este atât de propice dezvoltării viitorilor dansatori ! Stimulează creativitatea și deschiderea copiilor, încrederea în sine, le dezvoltă dorința de a se cunoaște și de a-și depăși limitele, îi conectează cu propriul corp, propria voință, propriul și unicul lor Spirit Duende. Efectiv am observat copiii dedicați prinzând aripi și evoluând mult mai repede decât așteptat !

La cursurile acestea nu există ”nu pot”, ”prea greu”, ”nu știu”; există doar ”doresc să reușesc”, ”voi exersa”, ”vreau să învăț” !

Se mizează foarte mult pe dorința, plăcerea și talentul copilului în sine. Fiecare este unic și are propriul ritm de învățare, pe care este important ca el să îl și-l accepte și să și-l exploateze la maxim în scopul propriei evoluții. Noi avem răbdare și ambiție și vom impregna în copii dragostea pentru mișcare, plăcerea muzicii și creativității, ambiția de a-și depăși propriile limite și dorința de a face mai mult, mai bine, mai armonios, mai frumos. Toate acestea cu mult respect pentru etapa în care se află copilul, limitările fizice din acel moment și dorințele lui.

Se vor crea coregrafii foarte frumoase (experiența Doinei în domeniu asigură acest lucru), coregrafii care îi vor face pe copii să simtă apartenență la grup, să conlucreze și să-și aducă individualitatea într-un tot comun, le va dezvolta capacitățile creierului, de concentrare, de coordonare, de empatie.

Beneficiile sunt foarte multe, iar cheia succesului este întâlnirea dintre un elev și un profesor dedicați și ambițioși.

Astfel, dacă ai un copil de 7-12 ani, căruia îi place muzica și dansul, și dorești să beneficieze de cele enumerate mai sus, vă așteptăm cu mult interes să ne cunoaștem și să beneficiem unii de alții.
Dă-ne un telefon sau trimite-ne un e-mail și înscrie-ți copilul la un minunat Curs Jazz Dance & Contemporan pentru copii 7-12 ani.

Profesoarele Copiilor Voștri

Colaborari cu emisiuni: Dansez pentru Tine (9 editii), Eurovizion, Un pas Inainte, Bailando por un Suegno – Mexic (4 editii, atat cu echipe din Romania cat si din Mexic)

Colaborari cu Teatre si Spectacole: TNB (Chicago), Teatrul Masca (Una Historia de Tango), Un altfel de Cabaret, Teatru National de Opereta Ion Dacian (18 ani solist-balerina), Teatrul de Balet Sibiu. Muzicalul West Side Story (dansatoare, actrita si cantareata)

Colaborari cu Artisti si Regizori: Sergiu Nicolaescu, Loredana Groza, Paula Seling, Smiley, Pepe, etc.

Absolventă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale, secțiunea Coregrafie

Colaborează cu Gigi Căciuleanu în spectacolele: D’ale Noastre, Un Minut de Dans sau UF; Folia, Shakespeare&Co.; Fabrika)

Ați mai văzut-o la: ProTV (Lecții de Viață); Teatrul Evreiesc (Exil în Pământul Uitării); SEOB (Harap-Alb); Opera Națională București (Alba-ca-Zăpada; Corsarul); Teatrul Masca (Oglinda)

Studio Duende

+40745588139

studiodans.duende@gmail.com

Calea Mosilor Vechi, nr 100-108, Bucuresti.

Înscrierile se încheie în....

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Write a comment:

Your email address will not be published.