Studio Duende by Doina Botiș este spațiul în care iubitorii de arta mișcări (balet, dans, pantomimă, yoga) au șansa de a se bucura de performeri și profesori dedicați nu numai artei în sine, ci și participanților care doresc să intre în contact cu spiritul creator și să-l lase să se exprime (DUENDE). Aceștia sunt: Doina Botiș, Florin Botiș și colaboratorii Ana-Maria Vișan, Bianca Ungureanu, Ana-Maria Pîslaru.

Semnificația profundă pe care o are filozofia Duende pentru latura artistică, ne-a facut să rezonăm cu această denumire, ea aducând un plus de valoare și semnificație acestui concept, tot ceea ce ne definește ca oameni de artă și în special ca pedagogi.

Cursurile propuse se adresează atât copiilor, începând cu vârsta de 4 ani, cât și adulților, și sunt adaptate nevoilor fiecărei vârste și fiecărui nivel de pregătire. Adițional însușirii tehnicilor specifice de mișcare, Duende își dorește ca participanții să descopere plăcerea mișcării, limbajul complex al acestei arte, capacitățile propriul corp și multe alte adiacente pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

Acestea sunt:

– balet (începători și avansați, copii și adulți, 5-50 ani)

– jazz dance (începători, copii și adulți – la adulți cu rol de întreținere corporală, 7-50)

– dans contemporan (copii 7-16 ani)

– coregrafii (pentru evenimente speciale, sau nu :), de la emisiuni și videoclipuri, la dansul mirilor și dansuri surpriză pentru ziua unui prieten, sau doar pentru propriul plac).

– cursuri individuale.

– ateliere de mișcare – yoga, meditație, mișcare conștientă.

Vă invităm să vă bucurați de un mediu cald și conținător pentru creativitatea și explorarea dumneavoastră motrică.

Vă așteptăm cu mult drag!
Studio Duende by Doina Botiș