Studio Duende by Doina Botiș este spațiul în care iubitorii de mișcare clasică (balet, dans, pantomimă, fitness) au șansa de a se bucura de profesori dedicați nu numai artei în sine, ci și participanților care doresc să intre în contact cu spiritul creator pe care să îl și lase să se exprime (DUENDE). Aceștia sunt: Doina Botiș, Florin Botiș, Raluca Nicolae, Ana-Maria Vișan, Ana-Maria Pîslaru, Eva Danciu, etc.

Semnificația profundă pe care o are filozofia Duende pentru latura artistică, ne-a facut să rezonăm cu această denumire, ea aducând un plus de valoare și semnificație acestui concept, tot ceea ce ne definește ca oameni de artă și în special ca pedagogi.

Cursurile propuse se adresează atât copiilor, începând cu vârsta de 4 ani, cât și adulților, și sunt adaptate nevoilor fiecărei vârste și fiecărui nivel de pregătire. Adițional însușirii tehnicilor specifice de mișcare, Duende își dorește ca participanții să descopere plăcerea mișcării, limbajul complex al acestei arte, capacitățile propriul corp și multe alte adiacente pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

Orarul nostru include:

Pentru copii

– balet (copii și adulți), alături de Doina Botiș, Florin Botiș & Raluca Nicolae

– jazz dance (copii și adulți), alături de Doina Botiș,

– dans contemporan – alături de Ana-Maria Vișan

– arta actorului – Acting smart alături de Anamaria Pîslaru

– programul de fitness&balet pentru adulți – floor-barre&stretching, poante, balet bouncing balls și balet clasic – alături de Raluca Nicolae

– cursuri individuale

– coregrafii (pentru evenimente, emisiuni și videoclipuri, dansul mirilor și dansuri surpriză pentru ziua unui prieten, sau doar pentru propriul plac).

Vă invităm să vă bucurați de al doilea nostru cămin, cel plin de muzică și dans. Vă așteptăm în familia Duende.

Cu mult drag!
Duende