Open/Close Menu Studio de Balet și Dans pentru toate vârstele (Balet, Jazz Dance, Dans Contemporan, Dans Creativ, Coregrafii)

PENTRU COPII 8-14 ani

Școala de vară „Dansează cu Suflet” a Studioului Duende propune un program de vară pentru tinerii dansatori (aspiranți, experimentați sau doar curioși), cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, în care să petreacă cu folos trei zile pe săptămână, 8 ore pe zi, bucurându-se de cursuri ce vizează exersarea a diverse stiluri de dans și arte, exerciții fizice interesante, destindere, socializare și bună-voie și petrecând timp de calitate cu parteneri și profesori de calitate.

CURSURI

În scopul unei dezvoltări artistice multilaterale, școala de vară va conține în decursul unei zile și săptămâni discipline diverse, cuprinzând:

  • studii de balet
  • bară la sol
  • repertoriu
  • dans de caracter
  • jazz dance
  • dans contemporan
  • pantomimă și expresivitate artistică
  • ritmicitate
  • desen

Lista se poate îmbogăți pe parcurs. 🙂

PROGRAM

Programul este intensiv și se desfășoară săptămânal în reprize de 3 zile (luni, marți și miercuri) între orele 10:00-18:00 cu pauză de prânz la ora 14:00.

Săptămâna 1 – 23,24,25 iulie
Săptămâna 2 – 30,31,1 iulie
Săptămâna 3 – 6,7,8 august
Săptămâna 4 – 20,21,22 august
Săptămâna 5 – 27,28,29 august
Săptămâna 6 – 3,4,5 septembrie

P.S. – puteți opta și pentru un program mai scurt. Suntem cât se poate de flexibili pentru a întâmpina nevoile dumneavoastră.

Programul complet va fi comunicat celor înscriși întrucât acesta diferă de la o săptămâna la alta, disponibilitatea facilitatorilor fiind diferită.

DE CE SĂ VII

Ne dorim să oferim o alternativă artistică de petrecere a timpului pentru copiii dumneavoastră, o perioadă în care pot face altceva decât fac în mod obișnuit, în care pot face cunoștință cu diferite stiluri de dans, pot dobândi tehnici și abilități fizice dar și psihice și emoționale, mizând pe interacțiune de calitate, exprimare liberă, gândire creativă, cunoaștere de sine, concentrare, apartenență la grup, etc.

Profesorii implicați în acest program sunt experimentați și pasionați de disciplina pe care o prezintă.

Întotdeauna ne-a plăcut să creem un mediu plin de energie pozitivă, cu dragoste pentru mișcare, respect reciproc și înțelegere, ceea ce considerăm noi a fi un mediu propice pentru a descoperi pasiuni pe viață, de la disciplinele prezentate la un stil de viață, cu dragostea pentru corp, armonie, sănătate, prietenie, curiozitate, originalitate.

Te poți înscrie și tu !

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Suntem aici

Evenimente viitoare

Write a comment:

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2014 Duende.ro, toate drepturile rezervate

Suntem si pe: